HIRSITALOT - Hirsihuvilat - Hirsimökit - Hirsisaunat - Hirsiaitat - Hirsiomakotitalot

Tuotantoomme kuuluu kymmeniä eri hirsitalo, -omakotitalo ja -huvilamalleja.
Tutustu vakiomalleihimme TARJOUKSET osiossa, jotka kuuluvat tuotantoomme ja osa löytyy suoraan varastostamme. Mikäli niistä ei löydy teille sopivaa ratkaisua, auttaa ammattitaitoinen myyntimme teitä parhaan ratkaisun löytämiseksi.Kauppaan sisältyy aina vuoden ilmainen varastointi.

Osta Suomen Vahvimmalta! Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen mukaan Laavuvaara Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten 2019 joukossa, johon kuuluu vajaa 10% suomalaisista yrityksistä.


Käytämme uusien talomallien suunnittelussa kotimaista Vertex -ohjelmistoa. Tämä mahdollistaa joustavan tavan suunnitella myös yksilöllinen talomalli asiakkaalle, yhdessä asiakkaan kanssa.

Kaupankäynti alkaa aina vuorovaikutteisesta keskustelusta, joka on mahdollinen puhelinkeskustelussa tai yhteisessä tapaamisessa Humppilassa. Mikäli olet kiinnostunut yksilöllisestä talomallista tai meidän vakiomallin muokkaamisesta, soittakaa myyntiimme. Tarjouksen antaminen vaatii aina vuorovaikutteisen aloituskeskustelun, tästä syystä emme voi antaa tarjousta pelkkien sähköposti tiedusteluiden pohjalta.

Kun otatte rohkeasti yhteyttä puhelimitse myyntiimme, pystymme tarjoamaan teille erinomaista ja kattavaa henkilökohtaistapalvelua hirsitalo unelmanne toteuttamiseksi. Soittopyynnön voitte toki lähettää myös sähköpostitse.

Visualisoitu kuva asiakkaan talosta Vertexillä: 

Seinärakenteen suunnitelu ja muokkaus Vertexillä: 

Vertex tuottaa hirsikaaviot eli elementtikuvat tuotantoon ja asiakkaalle ohjeeksi kasausta varten: 

Vertex mahdollistaa myös talomallin visualisoinnin valokuvalla otettuun ympäristöön:Esimerkkikuvia hirsitaloista rakennettuna ja arkkitehtikuvina KUVAGALLERIA osiossa

 

Tervetuloa elämänne hirsitalokaupoille!

Myyntimme tavoittaa parhaiten seuraavista matkapuhelinnumeroista:

044-320 2222
050-320 2222

.